Naljepnica PVC – prozirna mat – okrugla

4,99114,95

  • tisak na prozirnu PVC naljepnicu, otporno na vlagu i UV zrake
  • izrezano na odabranu dimenziju, isporuka u arcima
  • prozirne naljepnice idealne su ljepljenje na bijelu ili svijetle podloge
  • ne preporučamo izradu prozirnih naljepnica s velikim postotkom boje
  • tiskamo klasičnim CMYK bojama, u pripremi ono što je bijele boje u tisku ispada prozirno
Clear selection

Učitajte grafičku pripremu

U nastavku možete učitati grafičku pripremu, idealno u .pdf formatu. Ukoliko niste sigurno da li će grafička priprema odgovarati, možete je prije narudžbe poslati na e-mail.

(max file size 64 MB)

SKU: nw0204 Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

Prozirne PVC naljepnice su idealne za postavljanje na bijelu ili svijetlu podlogu. S obzirom da tiskamo klasičnim CMYK bojama, ono što je u grafičkoj pripremi bijelo, u tisku će biti prozirno. Nemamo mogućnost tiska bijelom bojom. Kada se lijepe na tamnu podlogu, dolazi do miješanja boje radi prozirne naljepnice (npr ako naljepnicu s plavim tiskom zalijepite na žutu podlogu, tisak će izgledati zeleno).

PVC naljepnice tiskamo na kvalitetnu monomernu samoljepljivu foliju renomiranih proizvođača (3M ili Politape), tintama koje su ekološki prihvatljive i otporne na vlagu i UV zrake. Osim standardnih dimenzija i oblika, moguća je izrada i u drugim dimenzijama bilo kojeg oblika.

Moguća je dodatna zaštita laminacijom (šiti od grebanja) te tisak na kvalitetnije folije s trajnošću većom od 7 godina u vanjskim uvjetima.

Upute za grafičku pripremu:

možete učitati grafičku pripremu u bilo kojem formatu (.jpg, .eps. . doc .pdf…). Grafička priprema može biti i bilo koja slika, neki tekst itd. Idealno je kada je grafička priprema napravljena u vektorskom obliku, snimljena kao pdf s posebno označenom reznom linijom. Ukoliko niste sigurno da li će grafička priprema odgovarati, možete prije narudžbe poslati na e-mail: studio@nuvola.hr

Jednostavnu grafičku pripremu ne naplaćujemo kod narudžbe iznad 200,00 kkn

 

Dodatne informacije

Količina

100 komada, 200 komada, 300 komada, 400 komada, 50 komada, 500 komada

Dimenzije

, , , , , , ,