Naljepnice po narudžbi

Načini izrade naljepnica:

  • izrezivanje (cut) iz jednobojnih PVC folija –  naljepnice koje se izrađuju bez pozadine, odnosno kada se zalijepe ostane samo motiv naljepnice. Naljepnice se lijepe pomoću transfer folije koja služi za prenošenje elemenata naljepnice na površinu. Najčešće se koristi kod npr. jednobojnih natpisa poput Prijevoz za vlastite potrebe, zidnih naljepnica, naljepnica za izloge, automobile isl. Većinom se rade u jednoj boji, a u ponudi imamo 50-ak nijansi. Nisu pogodne za manje naljepnice (natpisi manji od 15 mm visine) 
  • naljepnice s tiskom naljepnice se izrađuju digitalnim tiskom na bijelu ili prozirnu PVC naljepnicu te izrezuju u bilo koji oblik. Ovo naljepnice imaju najširu primjenu, od malih naljepnica za označavanje proizvoda, etiketa za med, vino isl. pa do velikih naljepnica za oslikavanje izloga. Mogu biti vrlo male od npr. promjera 1 cm, pa do nekoliko metara kvadratnih spajanjem od više dijelova. Tisak je vrhunske kvalitete s živim bojama otpornim na vlagu i UV zrake. Naljepnice mogu bit sa sjajnom ili matiranom površinom, slabijim jednokratnim ljepilom ili trajnim ljepilom
  • naljepnice s tiskom i zaštitnom laminacijom – naljepnice se izrađuju digitalnim tiskom kao i prethodna vrsta, a tisak se dodatno zaštićuje prozirnim slojem laminacije. Ovakve naljepnice imaju veću trajnost od običnih naljepnica, a naljepnice su otporne i na sitno habanje. Koriste se najčešće kao naljepnice za automobile ili za izloge kada je u pitanju trajno oslikavanje. Pogodne su za sve one namjene gdje očekujete da će naljepnica biti u čestom fizičkom kontaktu, npr. naljepnice za stolove u kafiću i sl. Moguće je također izrezivanje u bilo koji oblik, kao i kombiniranje sa izrezanim (cut) naljepnicama. Završni sloj laminacije može biti matiran ili sjajan.
  • posebne vrste naljepnica –  naljepnice možemo izraditi i tiskom na posebne vrste materijala kao što su rupičasta (view thru) naljepnica za izloge, srebrne ili zlatne naljepnice, naljepnice sa silikonskim ljepilom za višestruko postavljanje i skidanje, jednokratne tekstilne naljepnice, mutne naljepnice za stakla itd.

Za izračun cijena naljepnica molimo pošaljite nam grafičku pripremu na e-mail. Idealno je kada je grafička priprema u vektorskom obliku snimljena kao .pdf file s posebno označenom rezom linijom.

Ukoliko nemate grafičku pripremu, možete nam se obratiti s idejom, slikom i sl. Ukoliko se radi o jednostavnoj grafičkoj pripremi (npr. želite naljepnicu s tekstom ili na Vašu sliku treba dodati tekst), istu ne naplaćujemo. Kako bismo Vam mogli napraviti preciznu ponudu važno nam je da napomenete za koju namjenu ćete koristiti naljepnice, kojih dimenzija želite naljepnice i naravno potrebnu količinu.

 

Primjeri naljepnice izrađenih po narudžbi