Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR
Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR

Odaberite materijal i jednu od ponuđenih dimenzija za prikaz cijene

PVC naljepnica: naljepnica s ultra jakim ljepilom (7 godina), otporno na vanjske uvjete, blago zaobljeni rubovi

Plastika: foreks plastika debljine 2 mm, otporno na vanjske uvijete. Montaža moguća silikonom, obostranom trakom, vijcima i sl.(prodaje se zasebno)

Na naljepnici su otisnuti Vaši podaci (voditelj obrade podataka i kontakt). Ostali podaci su otisnuti prema Zakonu u provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i predlošku koji je odobren od Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

not rated 1,99 (14,99 kn) 7,99 (60,20 kn) PDV uključen Select options
Tabla Objekt je pod video nadzorom
Tabla Objekt je pod video nadzorom

Proizvodimo table vrhunske kvalitete koje će dugotrajno odoljevati svim vanjskim utjecajima

  • Materijal: čvrsta i trajna aluminij kompozitna ploča, otporna na koroziju
  • Tisak: tisak bojama otpornim na vanjske utjecaje, dodatna zaštita 3M laminacijom
  • Montaža: na tabli su izbušene 4 rupe u uglovima za montažu na zid, ogradu isl.

not rated 9,99 (75,27 kn) 59,99 (451,99 kn) PDV uključen Odaberi opcije
Tabla Prostor je pod video nadzorom GDPR
Tabla Prostor je pod video nadzorom GDPR

Proizvodimo table vrhunske kvalitete koje će dugotrajno odoljevati svim vanjskim utjecajima

  • Materijal: čvrsta i trajna aluminij kompozitna ploča, otporna na koroziju
  • Tisak: tisak bojama otpornim na vanjske utjecaje, dodatna zaštita 3M laminacijom
  • Montaža: na tabli su izbušene 4 rupe u uglovima za montažu na zid, ogradu isl.
  • Na tabli su otisnuti Vaši podatci (voditelj obrade podataka i kontakt) Ostali podaci su otisnuti prema Zakonu u provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i predlošku koji je odobren od Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

not rated 11,99 (90,34 kn) 61,99 (467,06 kn) PDV uključen Select options
Tabla Prostor je pod video nadzorom
Tabla Prostor je pod video nadzorom

Proizvodimo table vrhunske kvalitete koje će dugotrajno odoljevati svim vanjskim utjecajima

  • Materijal: čvrsta i trajna aluminij kompozitna ploča, otporna na koroziju
  • Tisak: tisak bojama otpornim na vanjske utjecaje, dodatna zaštita 3M laminacijom
  • Montaža: na tabli su izbušene 4 rupe u uglovima za montažu na zid, ogradu isl.

not rated 9,99 (75,27 kn) 59,99 (451,99 kn) PDV uključen Odaberi opcije
Tabla Objekt je pod video nadzorom GDPR
Tabla Objekt je pod video nadzorom GDPR

Proizvodimo table vrhunske kvalitete koje će dugotrajno odoljevati svim vanjskim utjecajima

  • Materijal: čvrsta i trajna aluminij kompozitna ploča, otporna na koroziju
  • Tisak: tisak bojama otpornim na vanjske utjecaje, dodatna zaštita 3M laminacijom
  • Montaža: na tabli su izbušene 4 rupe u uglovima za montažu na zid, ogradu isl.
  • Na tabli su otisnuti Vaši podatci (voditelj obrade podataka i kontakt) Ostali podaci su otisnuti prema Zakonu u provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i predlošku koji je odobren od Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

 

 

not rated 11,99 (90,34 kn) 61,99 (467,06 kn) PDV uključen Select options
Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR crna
Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR crna

Odaberite materijal i jednu od ponuđenih dimenzija za prikaz cijene

PVC naljepnica: naljepnica s ultra jakim ljepilom (7 godina), otporno na vanjske uvjete, blago zaobljeni rubovi

Plastika: foreks plastika debljine 2 mm, otporno na vanjske uvijete. Montaža moguća silikonom, obostranom trakom, vijcima i sl.(prodaje se zasebno)

Na naljepnici su otisnuti Vaši podaci (voditelj obrade podataka i kontakt). Ostali podaci su otisnuti prema Zakonu u provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i predlošku koji je odobren od Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

not rated 1,99 (14,99 kn) 7,99 (60,20 kn) PDV uključen Select options
Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR plava
Naljepnica Prostor pod video nadzorom GDPR plava

Odaberite materijal i jednu od ponuđenih dimenzija za prikaz cijene

PVC naljepnica: naljepnica s ultra jakim ljepilom (7 godina), otporno na vanjske uvjete, blago zaobljeni rubovi

Plastika: foreks plastika debljine 2 mm, otporno na vanjske uvijete. Montaža moguća silikonom, obostranom trakom, vijcima i sl.(prodaje se zasebno)

Na naljepnici su otisnuti Vaši podaci (voditelj obrade podataka i kontakt). Ostali podaci su otisnuti prema Zakonu u provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i predlošku koji je odobren od Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

not rated 1,99 (14,99 kn) 7,99 (60,20 kn) PDV uključen Select options